Vise de iubire sau despre nazuinta tainica a fiecarui suflet

Vise, care este visul tau

Un vis implinit

In urma cu cateva saptamani scriam un articol despre diversele vise nascute in sufletul fiecaruia dintre noi iar la catva timp dupa aceea o cititoare, pe numele ei Galina Pomirleanu, mi-a scris urmatoarele:

,,Vise, vise… N-am putut sa trec fara sa va spun visul meu care de curind mi s-a implinit. De fapt am avut doua… Am distrofie musculara de la 4 anisori. M-am facut mare si ca orice domnisoara imi doream o familie, am avut incercari dar nici pe departe sa facem o familie, astfel am ajuns la 40 de ani cand deja nu mai doream nimic de la viata. Eram in carucior si singura…dar Dumnezeu a lucrat minunat atunci cind nu ma mai asteptam la nimic bun.

La 40 de ani Domnul imi da un barbat minunat iar la 41 de ani am adus pe lume un inger de fetita, balae, energica, absolut sanatoasa si credeti-ma foarte desteapta. La virsta de 7 ani stie zeci de poezii si cuplete. Ma bucur, ma mandresc si-i multumesc Domnului pentru tot ce am. Anul acesta s-a implinit si alt vis al nostru. Ne-am finalizat casuta. Cu toate ca avem foarte mari datorii…dar cu voia Domnului o s-o rezolvam si pe asta.

Astazi traim intr-o casa frumoasa, spatioasa si cu conditiile necesare pentru o persoana cu dizabilitati. Eu sunt in carut iar sotul vede doar cu citeva procente dintr-un ochi, al doilea ochi este mort si ne ingrijeste pe noi fetele lui tata. Pe langa noi mai sunt tatal meu paralizat ce are 83 de ani si mama de 79 de ani. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am, chiar si pentru acele datorii! Ma simt OM… Intelegeti?!”

O poveste emotionanta ce ne demonstreaza ca nu trebuie sa renuntam niciodata la acele vise de iubire nascute in inima noastra.

Sursa foto: Facebook

Un vis ce-si asteapta implinirea

Si daca tot am aflat despre un vis frumos de iubire implinit, zilele trecute am mai aflat despre un asemenea vis ce isi asteapta de aceasta data implinirea…

Marius Girada, tanarul blogger despre care v-am vorbit in articolul din urma cu doua zile, pe langa dorinta de a realiza un Centru de Independenta, mi-a mai impartasit un vis intim nascut intr-un ungher al inimii:

,,Stii ce-mi doresc enorm? mi-a marturisit Marius. Nu, sa merg! Ci sa intalnesc iubirea! Sa am o familie a mea, sa fiu tatic… Dintotdeauna am sperat ca voi gasi o fata care sa ma accepte aşa cum sunt şi sa mergem pe acelaşi drum impreuna avandu-L alaturi pe Mantuitorul Hristos, El fiind totul pentru mine, fiind ortodox. Poate ca e un vis nebunesc dar am citit cazuri ale unor persoane cu dizabilitati care au reusit sa întemeieze casnicii frumoase și durabile. Cineva ar putea crede ca nu știu ce vreau, dar tv-ul și internetul imi arata contrariul.

Doua vise de iubire

Doua persoane cu dizabilitati locomotorii… si doua vise de iubire. Unul implinit si altul ce-si asteapta implinirea.

Galinei si sotului ei le doresc sanatate si putere sa-si creasca ingerasul iar lui Marius sa nu-si piarda niciodata speranta ca visele se pot implini chiar si atunci cand ceilalti incearca sa ni le rapeasca.

Viata ne demonstreaza ca totul este posibil si ca iubirea nu cunoaste handicap.

 

Va recomand sa cititi si

,,Care e visul tau?” sau despre vise purtate in inima de fiecare dintre noi

Ce e fericirea? Care e definitia ei?

Alergam printre vise

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply