Maricel a plecat spre o lume mai buna

Maricel Rastoaca

Odihneste-te in pace, Maricel!

Cand l-am vizitat ultima data in urma cu aproximativ un an, viata lui parea a lua o turnura favorabila. Strigatul ii fusese auzit si cativa oameni au incercat sa aduca o raza de soare in viata lui, din pacate aceasta a fost pasagera.

Am sperat ca el si mama lui, impulsionati de acest sprijin vor gasi in ei resursele necesare pentru a continua lupta pentru o viata mai buna. A fost insa doar o iluzie…

Certificatul de incadrare in grad de handicap obtinut in urma cu un an le-a adus un venit ce i-a scapat de grija zilei urmatoare, timp de un an si nimic mai mult.

Asigurarea de sanatate de care consideram avea atata nevoie nu i-a fost de nici un folos caci se pare ca in acest an nu a beneficiat de nici un serviciu medical.

A cui e vine? Cred ca nu mai are nici o importanta acum caci Maricel Matei, tanarul imobilizat ce uitase de prea mult timp sa mai zambeasca, despre care v-am mai scris in trecut, a plecat spre o lume mai buna.

O lume in care nu exista nepasare si in care nu mai poate fi judecat pentru ce a facut sau n-a facut… O lume in care sper ca se va bucura de lumina pe care nu a gasit-o aici… O lume in care nu va mai trebui sa lupte…

Odihneste-te in pace, Maricel!

 

 

Puteti afla mai multe despre Maricel din urmatoarele articole:

Strigatul lui Maricel

,,Strigatul lui Maricel” a fost auzit

Ei cui apartin?

1 Comment

Leave a Reply