Cofetaria Mandresti sau despre torturi si alte delicatese

Cofetaria Mandresti VN

Despre torturi si alte delicatese

Gatitul nu face parte dintre pasiunile mele dar pregatesc dulciuri destul de des pentru ca imi place sa le mananc, asa ca nu scap nici un prilej sa fac un chec, o tarta cu fructe sau o prajitura cu branza iar la ocaziile aniversare chiar cate un tort.

Pentru ca astazi o persoana draga si-a sarbatorit ziua de nastere, inca de saptamana trecuta am inceput sa ma intreb, oare ce tort ar trebui sa-i pregatesc?

De obicei la diversele aniversari din familie pregatesc un blat (sau cumpar unul), cumpar frisca, o crema, ciocolata si eventual fructe si fac eu un tort.

Cu exceptia tortului de la nunta, n-am comandat si nici n-am cumparat niciodata unul desi torturile mele, nu ieseau niciodata pe masura efortului depus de mine.

De data asta am hotarat insa ca ar fi cazul sa nu ma mai chinui nici eu si nici sa nu-i mai oblig pe cei dragi sa-mi laude creatiile, in ciuda faptului ca si eu si ei stiam ca nu meritau asta, si ca ar trebui sa comand unul.

Prima comanda la Cofetaria Mandresti

Odata hotararea luata m-am intrebat unde fac comanda, la ce cofetarie si destul de repede mi-am amintit ca in urma cu un an mancasem de la o prietena o felie delicioasa dintr-un tort facut la Cofetaria Mandresti, asa ca am rugat-o sa-mi comande si mie unul.

Am avut ceva emotii in ce priveste rezultatul dar ce a iesit mi-a depasit asteparile atat in privinta aspectului cat si a gustului. O incantare a simturilor!

Si ce a fost si mai important, sarbatoritul a fost incantat.

Multumim, doamnei Constantina Trandafir, sufletul Cofetariei Mandresti pentru tortul facut!

Daca locuiti in Vrancea si va doriti si voi un tort sau prajituri delicioase, puteti apela cu incredere Cofetaria Mandresti la numarul de telefon 0761 122 870. De asemenea, Cofetaria Mandresti poate fi gasita si pe facebook.

Eu sunt sigura ca la urmatoarea aniversare din familia mea voi apela la aceeasi cofetarie.

Si daca tot v-am povestit despre torturi, cred ca e cazul sa fug la bucatarie sa-mi mai tai o bucata…

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply