,,Care e visul tau?” sau despre vise purtate in inima de fiecare dintre noi

Vise, care este visul tau

Despre vise ce ne fac sa mergem mai departe

In fiecare seara in timp ce televizor imi anunta stirile zilei, am prostul obicei sa urmaresc pe telefon ce se mai posteaza pe facebook. Intr-una dintre seri in timp ce-mi desfasuram ,,activitatile” obisnuite sub priviri imi apare o postare ce-mi opreste respiratia.

O fotografie continea urmatorul mesaj ,,Care e visul tau?” iar tanara care o postare scrisese ,,sa merg”.

Timp de cateva minute n-am putut sa-mi dezlipesc privirea de pe acea postare. N-o cunosteam pe autoarea postarii. Nu stiam de ce sufera sau ce varsta are. Postarea ei insa m-a smuls violent din prezent si m-a aruncat in urma cu multi ani.

Daca cineva m-ar fi intrebat in urma 10 sau chiar 20 de ani care e visul meu, as fi zis ,,sa merg”. Timp de 10 ani si visul meu a fost ,,sa merg”. Iar acum de multe ori, captiva grijilor cotidiene, uit ca Dumnezeu m-a ajutat sa-mi implinesc acest vis, atat de scump.

Intre timp am aflat ca tanara a carei postare m-a emotionat atat de mult are 26 de ani. Nu stiu ce diagnostic are dar ii doresc din suflet ca Bunul Dumnezeu sa-i implineasca si ei visul.

Un vis atat de banal pentru majoritatea oamenilor ce se deplaseaza cu usurinta in orice clipa dar atat de scump pentru o minoritate.

SA MERGI, atat de banal si totusi atat de sublim!

,,Sa merg”, ,,sa ma vindec”, ,,sa-mi gasesc jumatatea”, ,,copilul meu sa fie sanatos”, vise purtate in inima de multi dintre noi.

Atat de putin pentru unii si totul pentru altii…

Vise nascute in adancul inimii si purtate pe aripile rugaciunii spre Cel ce are puterea sa le implineasca…

 

Ce e fericirea? Care e definitia ei?

Fericirea e in noi!

Alergam printre vise

3 Comments

Leave a Reply