Telekom Romania – 1 punct

Peripetii cu Telekom Romania

Sunt client Telekom de aproape 19 ani si probabil voi mai fi multi ani, atat timp cat acesta detine monopolul in localitatea mea in ce priveste telefonia fixa si internetul desi pare-se ca se straduieste din toate puterile sa-si puna clientii pe fuga.

Joi, 16 mai, pe la ora 10.00 ne trezim fara internet si telefonie fixa. Serviciul de telefonie se restabileste dupa vreo doua ore insa internetul nici gand. Astfel pe la ora 13.00 sun la Telekom sa anunt deranjamentul. Un mesaj automat ma anunta ca e o avarie in localitate, la care se lucreaza si care va fi remediata pana cel tarziu pe 18 mai, ora 10.00.

Vineri, 17 mai. A doua zi fara internet. Dupa-amiaza, vazand ca Telekom nu da nici un semn ca ar rezolva problema sun iar si printr-un mesaj sunt anuntatta ca avaria va fi remediata pana pe 19 mai ora 10.00. Se pare ca treaba devine din ce in ce mai serioasa, ma gandesc si dupa vreo 10 minute de tastat anapoda 1, 2, 3 … reusesc sa intru in legatura cu o operatoare pentru a afla mai multe informatii despre avaria buclucasa. Aceasta imi spune insa ca orice avarie se remediaza in 16 ore.

Astfel ma vad nevoita s-o invit sa calculeze cate ore au trecut de ieri dimineata si aflu ca avaria a aparut in dimineata acelei zile si nu in dimineata zilei precedente.

,,Si ieri de ce nu am avut net?” am mai intrebat. ,,Ieri a fost alta avarie”, a fost raspunsul. Am mai reusit s-o intreb daca glumeste sau isi bate joc de noi si… mi-a inchis telefonul.

Sambata, 18 mai. A treia zi fara internet. Dimineata Telekom a avut grija sa ma informeze printr-un SMS ca deranjamentul pe care l-am sesizat a fost remediat si ca daca nu ma pot conecta sa sun la un nr de telefon unde bineinteles, un mesaj automat m-a anuntat ca avaria va fi remediata pana pe 20 mai, ora 07.00. Slava Domnului insa nu a mai fost nevoie sa asteptam pana pe 20 mai si nici sa mai auzim alte amanari. Dupa-amiaza, Telekom s-a milostivit de noi si a remediat avaria.

Insa nu pot sa ma intreb, firma asta si angajatii ei au vreun minin respect pentru clienti, in conditiile in care de cate ori sunam, ni se livra un mesaj automat cu o alta data la care se preconiza remedierea avariei iar operatorii, nu sunt capabili sa spuna cu exactitate despre ce avarie e vorba, unde e localizata si cat timp va fi necesar pentru remedierea acesteia?!

Telekom Romania – 1 punct

La vreo 24 de ore de la remedierea avariei, sunt sunata de la aceeasi firma pentru a-mi exprima gradul de multumire/nemultumire in ce priveste ultima interactiune cu operatoarea, rezolvarea ultimei sesizari etc. Daca in alte ocazii inchideam telefonul imediat ce auzeam prima intrebare automata, de data asta le-am ascultat pe toate si am dat note pe masura calitatii serviciilor primite. Telekom Romania – 1 punct (daca tot a fost Eurovisionul). Si acel punct il primeste pentru ca telefonia fixa este cat de cat ok.

In plus, desi abonamentul are inclus Telekom Tv web&mobile nu am beneficiat niciodata de acest serviciu si in ciuda faptului ca le-am trimis e-mail si am sunat de nenumarate ori, nici un operator ce se ocupa de acest serviciu nu raspunde. Am intrebat chiar daca acest serviciu exista sau daca vreun operator asigura suportul. Bineinteles ca nu am primit raspuns nici la aceste intrebari.

Se pare ca asa-i la noi, cand ai monopol, totul se permite!

Asa ca Telekom Romania mai primeste 1 punct.

Voi ce note acordati furnizorilor vostri de internet?

 

Recomandari

Sintagma ,,Clientul nostru, stapanul nostru” , depasita in Romania

,,Foaie verde papusoi, Telekom, cand vii la noi?”, imnul strazii Argintului din Rastoaca

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply