Reactia Politiei Locale la ,,Scrisoarea adresata soferilor ce parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati”

Politia Locala

Va mai amintiti Scrisoarea adresata soferilor ce parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati? 

Nu stiu cat ecou a avut in randul soferilor dar sigur a trezit empatia multor persoane cu dizabilitati, si nu numai, din intreaga tara. In plus, ea a fost preluata de Republica, Ziarul de Vrancea, Romania Curata, Adevarul, Gandul, Observatorul Prahovean, Observatorul de Brasov si le multumesc pentru asta!

Bineinteles ca aceasta scrisoare nu a rezolvat problema locurilor de parcare ocupate abuziv, as zice, si totusi …

Dupa ce am scris-o am trimis-o si Politiei Locale Focsani intreband totodata ce ar trebui sa faca persoanele cu dizabilitati atunci cand locurile de parcare le sunt ocupate de soferi fara handicap (sau care nu transporta o persoana cu handicap) iar la o luna am primit urmatorul raspuns:

Raspuns sesizare nr.3929

Prin urmare, Politia Locala ne indeamna ca atunci cand vedem masini parcate pe locurile speciale sa sunam la numerele de telefon 0237 215005 sau 0237 215030, daca ne aflam in Focsani, respectiv la numarul Politiei Locale din localitatea in care ne aflam! Nu cred ca administratorii parcarilor sunt interesati sa anunte ei insisi aceasta ilegalitate. Pana la urma sta si in puterea noastra sa schimbam anumite comportamente.

Recomandari

,,Ce fac astia cu noi?”

Si persoanele cu dizabilitati pot calatori cu avionul…

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply