Sensiblu ofera cadouri contra cost

cadou Sensiblu

Sensiblu minte frumos

Nu stiu cum se face dar de cate ori merg sa-mi fac cumparaturile in supermaket, la iesire, cand trec pe langa Sensiblu, imi amintesc ca mai am ceva medicamente sau suplimente nutritive de cumparat.

Asa ca nici azi nu puteam face o exceptie.

Astfel, am intrat, m-am asezat cuminte la coada si cand am ajuns in fata farmacistei (sau asistentei, nu stiu sigur ce era) am inceput sa recit ce anume imi doream.

M-a ascultat, mi-a adus medicamentele cerute iar apoi in timp ce-mi citea cardul Sensiblu m-a intrebat:

-A fost ziua dumneavoastra?

-Da, raspund, incercand sa patrund sensul intrebarii.

-Atunci va oferim cadou un sampon si un sapun lichid, elucideaza misterul intr-o clipa tanara din fata mea.

Incantata nevoie mare de aceasta surpriza, platesc, imi iau sacosica cu medicamente si ma indrept spre iesire.

De obicei sunt atenta la pretul produselor pe care le cumpar si de fiecare data intreb daca nu au inlocuitori la preturi mai convenabile dar de data asta desi pretul mi s-a parut cam mare am plecat. Pierdusem deja prea mult la cumparaturi iar sotul meu, in scurt timp, trebuia sa-si inceapa programul de lucru.

Ajung in parcare si imi anunt sotul de parca as fi repurtat o victorie:

-Am primit cadou de la Sensiblu!

-Si nu l-ai platit? imi zice zambind neincrezator.

-Sper ca nu! ii raspund reamintindu-mi ca am platit totusi cam mult pentru cate medicamente cumparasem.

Cand ajung acasa imi caut bonul de la farmacie si surpriza! Imi platisem ,,cadoul”.

Si nici macar nu fusesem intrebata daca vreau sa cumpar acele produse. Poate ca am avut o reducere la ele dar sub nici o forma nu-mi dorisem sa cumpar asa ceva. Imi plus imi luasera si din punctele de loialitate.

bon Sensiblu

O practica generalizata

Din pacate, asemenea practici sunt intalnite nu doar la Sensiblu ci si la celelalte farmacii si chiar marketuri. Suntem imbiati, cu tot felul de cadouri si promotii, sa cumparam cat mai mult, chiar si produse de care nu avem nevoie. Si daca nu merge, cu promotiile, merge cu sperietura:,,Daca nu luati suplimentul X in timpul tratamentului Y, veti avea mari probleme!”(Asta am auzit-o la Catena) Si saracul client ce nu are cunostinte medicale, cumpara! Ca o fi stiind ea ce zice, tanara in halat alb!

Morala: Nimeni nu-ti da nimic gratis, asa ca daca ti se ofera un cadou, intreaba cat te costa acesta!

 

Actualizare

La doua zile dupa acest incident am fost contactata de doamna O. Bucur, reprezentant Sensiblu Focsani care si-a cerut scuze pentru greseala facuta de angajata lor, explicandu-mi totodata ca de fapt cadoul consta in acordarea a 120 de puncte de loialitate ce aveau o valoare de 6 lei. Angajata ar fi trebuit sa ma intrebe daca vreau sa-mi scada cei 6 lei din totalul de plata sau daca vreau sa-mi iau un alt produs. Ea insa a fost mai ,,darnica”. Mi-a facut ,,cadou” nu unul ci doua produse.

 

Recomandari:

Ce se ascunde in spatele unei recenzii?!

Sintagma ,,Clientul nostru, stapanul nostru” , depasita in Romania

1 Comment

Leave a Reply