Plaja de la Doaga

 Plaja de la Doaga jud VN 2

Unde poti face plaja in Vrancea

Vrancenii ce doresc sa se bucure de o zi la plaja si nu pot merge pe litoral sau intr-una dintre statiunile ce ofera aceasta posibilitate, nu au prea multe alternative. O piscina in Focsani, una in Odobesti si plaja de la Doaga. Sau cel putin despre acestea am aflat eu…

Auzisem de nenumarate ori diverse cunostinte ca merg la plaja la Doaga dar nu vazusem niciodata cum arata si ce-i drept, nici nu fusesem curioasa. Plaja privata de la Doaga se pare ca este un loc de agrement frecventat de vranceni dar si galatenii din zona Tecuciului.

Plaja de la Doaga, primele impresii

Pe cand ne intorceam insa de la Manastirile Buciumeni si Sihastru, pe E 581 am vazut un panou care ne anunta ca trecem pe langa Plaja de la Doaga si pentru ca era foarte cald, ne-am zis ca n-ar fi rau sa ne oprim si noi cateva minute. Astfel am intrat pe un drum pietruit si dupa cel mult un kilometru am ajuns la destinatie. Un local, cateva casute ce-si asteptau chiriasi, copaci, plaja si apa.

Plaja de la Doaga jud VN 4

Desi era ora 18.30 cateva persoane inca faceau plaja pe sezlonguri. Doua persoane ce purtau veste de salvare, se plimbau pe suprafata apei cu o hidrobicicleta-lebada, alte cateva lebede asteptandu-si clientii pe mal.

Plaja de la Doaga jud VN 3

 

Mucurile de tigara si ambalajele aruncate la intamplare contrastau in mintea mea cu peisajul mirific si curatenia pe care tocmai o vazusem in cele doua complexuri manastiresti.

Cateva adolescente machiate strident pareau impresionate de partenerii lor tatuati ce la scosese la o plimbare in ceas de seara. Un alt tanar vocifera galagios pe terasa localului.

Plaja de la Doaga jud VN 1

Cat despre preturi, decideti voi daca sunt mari sau mici…

Un loc dragut daca nu ai asteptari prea mari…

 

Va recomand sa cititi si:

Slanic Moldova, dragoste la a patra vedere

Salina Targu Ocna

 

 

1 Comment

Leave a Reply