Mergem sau nu la referendum?

Pierdut pe Dumnezeu

Ganduri despre referendum

In prima zi cand am citit in presa despre referendum, m-am intrebat ca multi alti romani, oare asta e tot ce ne lipseste acum? Nu puteau fi investiti acei bani in sanatatea romanilor, in educatie sau in infrastructura?

Imediat mi-am zis ca nu o sa merg sa votez doar pentru ca nu vreau sa-i vad pe liderii PSD si ALDE cum vor iesi dupa referendum in fata presei sa anunte victoria, asumandu-si rezultatul acestuia.

Apoi am incercat sa evit sa mai citesc ceva pe subiectul asta.

In ultima saptamana o persoana pe care o respect m-a tot provocat la discutii pe tema aceasta…

Analizand mai profund subiectul, mi-am dat seama ca actualii lideri politici vor disparea curand dar relatia pe care o avem fiecare dintre noi cu Dumnezeu e mai importanta decat ura pentru vremelnicii nostri ,,conducatori”.

Nu-mi place campania agresiva dusa de cei ce sustin acest referendum si mi se pare disproportionata atat timp cat cei mai multi dintre noi nu cunosc nici macar o persoana cu orientari homosexuale(diversele personaje exotice dornice de atentie, ce se perinda pe la tv, nu stiu cat de reprezentative sunt pentru aceasta categorie), la fel cum nu-mi place nici discursul persoanelor gay care subliniaza violenta, alcoolismul, lipsa afectiunii din familiile normale. Asemenea fenomene nu sunt specifice doar relatiilor heterosexuale ci pot fi intalnite si in cele homosexuale.

De asemenea nu cred in conspiratiile Occidentului care ar vrea cu orice pret sa ne impuna propriile valori ci cred in incapacitatea noastra de a lua doar ce e bun de la altii.

E important ca inaintea referendumului sa avem o discutie cu noi insine in care sa ne intrebam ce ne dorim si sa procedam in consecinta!

O asemenea tema nu va mai fi lansata prea curand in societatea romaneasca…

 

Recomandari:

Puterea de a spune NU

Aprecierea, liantul relatiilor noastre

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply