Bun venit, 2019!

Adio, 2018!

Dupa ce 365 de zile ne-a insotit pe drumul vietii, ceas de ceas, anul 2018 si-a luat ramas bun de la noi si ni l-a trimis pe fratele lui 2019 ca sa ne fie companion in urmatoarele 365 de zile.

Dar 2018 nu a plecat oricum ci si-a lasat amprenta-i asupra noastra sub forma unor lectii de viata ce ne vor fi de folos in anii ce vin, daca am invatat ceva din ele, bineinteles!

In ultimele zile m-am gandit mult la ce am invatat de la 2018 si mi-am dat seama ca a fost un an darnic cu mine in ce priveste invataturile despre viata si oameni.

Astfel in 2018 am invatat ca:

  1. Cele mai frumoase surprize vin de la oameni pe care ii cunosti prea putin. De ce? Pentru ca nu te astepti sa primesti ceva de la acestia.
  2. Ranile provocate de persoanele apropiate sunt cele mai dureroase pentru ca de la ele astepti sa primesti doar afectiune.
  3. Daca tu ii pui pe primul loc pe cei din jurul tau, nu inseamna ca automat si ei te vor pune pe tine.
  4. Cand esti bolnav nu ai nevoie de un medic renumit ci de unul cu suflet mare pentru ca acesta iti va trata nu doar corpul ci cu o vorba buna si sufletul.
  5. Nu e simplu sa pastrezi un echilibru intre munca si timp liber si de aceea ce e prea mult strica.
  6. Uneori oricat te-ai agita, nu poti schimba nimic in jurul tau. Lumea nu devine mai empatica doar pentru ca vrei tu.
  7. Nu ii judeca prea aspru pe cei din jur, pentru ca nu stii niciodata daca viata nu te va pune in anumite situatii cand vei deveni si tu ca ei.
  8. Avem o tara frumoasa ce asteapta doar sa fie descoperita.

2019

Bun venit, 2019!

De trei zile ne continuam calatoria numita Viata, insotiti de 2019. Sper ca va fi un companion bland cu noi ce ne va intui si ajuta sa ne implinim cele mai tainice dorinte!

La multi ani! Sa aveti un 2019 magic!

Recomandari:

In cautarea sarbatorilor de altadata

Craciunul inseamna familie, Craciunul inseamna iubire

Nostalgia sarbatorilor

 

Be the first to comment

Leave a Reply