Atelierul Digital la Focsani

Atelierul Digital
Foto postata de Silvia Vrinceanu

De ce imi place Focsaniul

Desi nu e foarte usor sa te descurci in Focsani daca ai o dizabilitate locomotorie grava, multe institutii suferind la capitolul accesibizare, asa cum sufera intregul oras(trotuare sparte, borduri prea inalte), in ultimul timp a inceput sa-mi fie drag orasul asta datorita evenimentelor desfasurate aici. Nu trece nici o saptamana fara ca locuitorii acestui oras si de ce nu si cei din localitatile limitrofe sa nu fie asteptati la o piesa de teatru, un concert simfonic sau pop, o lansare de carte, o conferinta sau vreun curs.

Despre un eveniment desfasurat in Focsani va voi povesti si in cele ce urmeaza. Mai exact despre Atelierul Digital.

Ce este Atelierul Digital?

Atelierul Digital este un curs ce a debutat in 2016 atat in mediul offline cat și in cel online din dorinta de a oferi informatii despre digital marketing oricui si oriunde, indiferent de nivelul de cunostinte al persoanelor interesate.

Daca platforma digitala online ofera o serie de tutoriale interactive, in cadrul cursului offline, organizat de Fundația Leaders impreună cu traineri certificati Google, tinerii pot participa gratuit și afla mai multe despre digital marketing, direct de la profesioniștii din domeniu.

Acest curs introductiv a poposit intr-o frumoasa zi de septembrie si la Ateneul Popular ,,Mr. Gh. Pastia” din Focsani.

Adrian Enache, Managing Director si Co-fondator al The MasterPlan Agency, speaker la numeroase conferinte internationale si locale le-a vorbit timp de trei ore liceenilor prezenti despre mijloacele online de promovare a unei afaceri, despre cum poti face un site atractiv pentru clienti, despre SEO, despre cum isi pot face o prezenta atractiva pe retelele de socializare, despre email marketing etc.

Tanarul plecat dintr-un sat din Dambovita ce a reusit sa se afirme pe plan international, Adrian Enache a incercat sa-i convinga pe tinerii focsaneni prezenti in sala ca doar invatand vor descoperi drumul spre succes.

Desi am trecut de mult timp de vremea adolescentei, prezentarea tanarului trainer mi-a placut la fel de mult ca si tinerilor ce se pregatesc sa cucereasca lumea prin realizarile lor!

Daca Atelierul Digital ajunge si in orasul vostru, nu il ratati! Veti afla multe informatii interesante!

 

Despre evenimentele din Focsani puteti citi si in urmatoarele articole:

Focsani Blues Festival sau despre un oras ce s-a indragostit de blues

,,Take, Ianke si Cadar” la Teatrul Municipal ,,Maior Gheorghe Pastia” din Focsani

O seara la opera, clipe pline de emotie

 

1 Comment

Leave a Reply