,,In loc sa dormiti acasa, v-a gasit sa veniti aici ca va doare stomacul!”- UPU Focsani

UPU Focsani

Uneori se intampla sa te imbolnavesti si sa ajungi la UPU Focsani

Se intampla uneori in viata, in miez de noapte sa fii trezit de o durere chinuitoare de stomac. Cauti disperat un antiacid, ba chiar si un antispastic ca sa o potolesti dar ea nu vrea sa plece si gata. Simti cum intreaga ta viata incepe sa se rezume la acea durere sfasietoare pe care vrei cu disperare s-o alungi dar nu reusesti.

Timpul parca se dilata, secundele devin minute, minutele ore si nimic nu mai are sens.

Devii prizonierul propriei neputinte si in disperarea cu care cauti o evadare singura salvare pe care o poti gasi este un apel la 112.

Timpul, iarasi timpul, parca se aliaza cu durerea si nu vrea sa treaca mai repede dar in cele din urma ajunge si ,,salvarea” ta. Asistenta si soferul veniti sa te ajute iti spun insa ca in absenta unui medic, ei nu-ti pot administra nici macar un amarat de antispastic. Iti masoara tensiunea arteriala si pulsul, lucru pe care deja il facusesi si tu. Ba in plus iti iau si o glicemie. Afli ca un tratament salvator poti primi doar la UPU , dupa ce vei fi consultat de un medic. Nu vrei sa afli cum arata UPU Focsani dar parca ai de ales!

,,In loc sa dormiti acasa, v-a gasit sa veniti aici ca va doare stomacul!”

Si in scurt timp ajungi la UPU si afli ca vorbele medicului care ar trebui sa fie salvarea celor in suferinta dor la fel de mult ca si propria ta suferinta.

,,In loc sa dormiti acasa, v-a gasit sa veniti aici ca va doare stomacul!”

Si nici macar nu ti-au fost adresate tie. Dar si tu ai venit in miez de noapte pentru ca te chinuie stomacul. Ai fi vrut sa stai acasa. Ai fi vrut sa dormi linistit pe perna ta. Dar ce sa faci, se intampla din cand in cand sa te imbolnavesti!

Ai vrea sa pleci, sa nu ai nevoie sa te consulte doctorita ce e deranjata ca trebuie sa-si faca meseria in miez de noapte dar durerea te tintuieste in acel pat, in acel salon.

Dupa inca o ora esti in sfarsit usurata. Cocktailul de antispastice prescris de tanara doctorita iti alunga durerea iar cand asistenta te intreaba daca vrei sa pleci, nici macar nu-ti mai pasa ca nu ti-au facut nici macar o ecografie pentru a vedea ce a declansat durerea si nu ai un diagnostic.

Parasesti UPU Focsani, rugandu-te in gand sa nu mai fii nevoit vreodata sa ajungi aici desi esti constient ca nu toti medicii sunt asa.

 

Pe aceeasi tema va recomand sa cititi si SMURD: ,,Nu avem vitamina K”

 

P.S. Pentru cei ce-si fac griji pentru mine, voi face precizarea ca nu eu am fost protagonista acestei postari.

Be the first to comment

Leave a Reply