Viata si cugetarile ei…

Da o Sansa

Asa e viata cu bune si cu rele!

Uneori in viata lucrurile nu merg asa cum vrem noi. Ne impiedicam de cate un ostacol si cu cat incercam mai mult sa trecem peste el, cu atat parca acesta pare mai greu de trecut.

Daca am face un pas inapoi, ne-am aseza pentru a ne aduna fortele si am incerca sa privim obstacolul din fata noastra dintr-un alt unghi, poate ne-ar fi mai simplu sa gasim solutii pentru indepartarea lui din calea noastra. Dar de prea multe ori nu reusim sa ne pastram cumpatul. Incercam cu disperare sa indepartam ceea ce ne deranjeaza si nu reusim decat sa ne complicam si mai mult viata.

Ce simplu ar fi totul daca nu ne-am stresa pentru toate piedicile, mici sau mari. Ce bine ar fi daca am reusi sa le evaluam corect si n-am mai da astfel dimensiuni catastrofale oricarui nou impediment aparut in viata noastra.

Pana la urma toate trec, bune sau rele. Si ceea ce azi ni se pare important, maine s-ar putea sa para insignifiant.

Oamenii dragi noua si sanatatea sunt singurele repere ce isi pastreaza valoarea in fiecare zi.

Asa cum trec anotimpurile, asa trec si problemele vietii. Astfel ne adunam toate fortele pentru a trece peste un obstacol iar odata ajunsi dincolo de el ne bucuram de acesta reusita, pentru ca mai apoi sa ne reluam cursul obisnuit al vietii si sa uitam de toata stradania noastra… pana la urmatorul obstacol aparut.

Asa e viata cu bune si cu rele! Cu rasete si lacrimi! Cu bucurie si suferinta!

Pana la urma toate sunt o binecuvantare, pentru ca viata este insasi contopirea lor!

 

Ce este viata?!

Soarele de dupa nori sau norii de dincolo de soare

In cautarea soarelui…

Be the first to comment

Leave a Reply