Viata poate fi frumoasa! Sau nu!

Da o SansaViata poate fi frumoasa…

Sta in puterea noastra sa traim frumos! Sau nu!

Sta in puterea noastra sa vedem frumusetea vietii sau nu!

Viata e complicata dar si simpla in acelasi timp. Depinde de noi ce vrem sa vedem sau sa alegem din ea. Frumusetea sau uratenia.

Depinde de noi sa vedem frumusetea trandafirilor, sa le simtim aroma sau sa ne plangem din cauza spinilor lor.

Insetati de viata chiar si atunci cand paharu-ne e pe jumatate plin, noi decidem daca sa ne plangem de asta sau sa ne multumim ca totusi paharul nu e gol.

Cu exceptia afectiunilor medicale letale, a accidentelor grave, a pierderii oamenilor dragi… In orice moment al vietii, putem descoperi ceva frumos! Macar o lectie de viata ce ne va folosi in viitor.

Suntem mai puternici decat credem. Sta in puterea noastra sa ne modelam felul de a privi viata, evenimentele ei si oamenii din jurul nostru.

Putem vedea magia vietii sau ne putem plange de greutatile ei! Putem cauta calitatile oamenilor ce ne inconjoara sau ne putem plange de defectele lor. Nu e simplu sa lucram cu noi insine dar rezultatele sunt pe masura. E un drum anevoios la capatul caruia putem descoperi fericirea.

Depinde de noi daca vrem sa parcurgem acest drum sau ne asezam coplesiti de uratenia vietii si incepem sa plangem.

Daca cumva esti coplesit de hidosenia vietii, ridicate si cauta-i frumusetea! O vei descoperi chiar in tine! Asteapta doar s-o descoperi!

Viata poate fi frumoasa…

 

Recomandari:

Doar ganduri. De ce barfesc oamenii?

In vremurile innorate iti cunosti prietenii

Viata si cugetarile ei…

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply