Impresii de la Zaga Zaga Resort

Zaga Zaga Resort

Hai hui spre Zaga Zaga Resort

In urma cu o saptamana, cineva mi-a trimis un articol de presa in care se scria despre Zaga Zaga Resort iar expresii precum ,,cel mai mare parc de agrement din Romania”,”Delta Siretului” nu aveau cum sa nu-mi capteze atentia…

Deja imi imaginam un pastrav delicios, o plimbare cu barcuta. Asa ca duminica am plecat sa descoperim Zaga Zaga Resort.

Desi pe E581 nu exista nimic care sa indice prezenta acestuia in zona, avand in vedere ca mai trecusem si anul trecut pe acolo in drum spre Manastirile Buciumeni si Sihastru, nu ne-a fost prea greu sa-l descoperim.

Spre surprinderea noastra, foarte multe masini se mergeau in aceeasi directie.

Odata ajunsi ne-am indreptat ca toti ceilalti spre cherhana si cu mare greutate am gasit pe una dintre terasele plutitoare o masa libera.

Privelistea ce ti se dezvaluie privirii te captiveaza:Doua terase plutitoare, una perpendiculara pe cealalta, o intindere de apa ce le separa de casutele ce gazduiesc oaspetii si in partea stanga un cort destul de mare pentru evenimente. Din cand in cand luciul apei era strabatut de una sau doua barcute cu motor iar alte cateva isi asteptau cuminti calatorii in fata casutelor.

Cred ca toti cei prezenti acolo venisera din curiozitate, ca si noi. Si tot ca si noi incercau sa prinda cu privirea cat mai mult din peisajul ce-i inconjurau.

La vreo zece minute de cand ne-am instalat pe terasa ce se legana la orice miscare mai brusca a celor prezenti, doi tineri imbracati in tricouri marinaresti, ca tot personalul, de altfel, au inceput sa aranjeze mesele, ridicand clientii ce sorbeau din cate un pahar sau doar privelistea. Bineinteles ca odata cu aceasta aranjare, nu au luat si sticlele goale sau scrumul de pe mese. Dupa vreo alte 15 de minute, ne-am dat seama ca n-a aparut inca nici un angajat care sa ne intrebe daca comandam ceva sau ne saturam cu privitul, asa ca sotul meu a plecat in cautarea unuia. Trec alte 10 minute si  in sfarsit apare o tanara care ne intreaba ce dorim.

Fara pastrav. Sau oare cu?

,,Nectar de livada am doar de mere si catina. Altceva nu mai am, e bun si asta? Ok, va aduc doua! Pastrav la plita? Nu mai am nici un fel de pastrav. Ok, revin!”

In sfarsit, ne trezim posesorii a doua pahare cu nectar de mere si catina! Ce-i drept ne atrageau mai tare barcutele ce treceau prin fata terasei decat lichidul din pahare dar cu surprindere dupa ceva timp am observat ca la o alta masa un ospatar oferea clientilor sai, nectar cu visine si cu pepene.

O alta clienta, asezata la o masa din fata noastra, isi exprima nemultumirea:,,Stiti cat drum am batut pana aici si cat v-am cautat? Ne-am tot dus si ne-am intors. Nu aveti nici macar in indicator in sosea. Sunteti cherhana cum sa nu aveti?” N-am inteles absenta carui produs ii declansase nemultumirea, mi-am dat seama insa ca ospatarul incerca sa gaseasca niste scuze plauzibile.

Iar pe cand ne pregateam sa abandonam lichidul din propriile pahare, alaturi de noi se aseaza doua familii ce comanda pastrav.

Nu-mi venea sa cred. Noua chelnerita noastra ne-a zis ca nu mai are iar un alt chelner preluase o comanda cu pastrav!

Bineinteles ca nu s-a obosit sa vina nici cu nota de plata pana nu am cautat-o noi pe tanara ce se ocupa de masa noastra.

Asa ca am plecat abandonand visul de a manca pastrav la plita dar si pe acela de a ne plimba cu vreo barcuta, acesta din urma, din simplu motiv, ca nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.

Accesibilizare

Zaga Zaga Resort, casute

Daca aveti o dizabilitate locomotorie grava nu va recomand sa mergeti la Zaga Zaga Resort. Aleile sunt pietruite si foarte dificil de parcurs iar pe puntea ce duce la cherhana exista o treapta foarte inalta. Nici bungalow-urile nu par a fi accesibilizate.

Concluzie

Zaga Zaga Resort e un loc frumos, un proiect de viitor dar deocamdata nu pare a se ridica la nivelul promovarii de care a beneficiat.

[SLGF id=1773]

 

 

Recomandari

Daca  vrei poti citi si

Orasul Galati, dupa un sfert de secol

Slanic Moldova, dragoste la a patra vedere

 

 

 

3 Comments

 1. Buna ziua,
  Mulțumim pentru vizita facută Resortului ZagaZaga. În acest moment se lucrează la o semnalizare a locației cu scopul de a facilita accesul clienţilor.
  Din pacate plimbările cu barcuța nu se pot realiza în acest moment în alte condiții. Încercăm să găsim soluții, astfel încât toate persoanele să se poată bucura de plimbări pe canalele ZagaZaga.
  Legat de personalul de la Cherhana, va asigurăm ca a fost un caz izolat și vă asigurăm că la urmatoarea vizită veți găsi cu siguranță păstrăv la plită și alte sortimente de nectar.
  Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag să ne mai vizitați!
  Echipa ZagaZaga

  • Felicitari echipei/persoanei ce se ocupa de promovare! Zaga Zaga Resort este intr-adevar un loc frumos dar din pacate, nu are nici un fel de accesibilizare pentru persoanele cu dizabilitati. Sa intelegem ca acestea nu sunt binevenite?

   • Buna ziua,

    Toate persoanele sunt binevenite in resortul ZagaZaga. Asa cum va ziceam cautam solutii, astfel incat toate persoanele sa se poata bucura de plimbari in cadrul resortului.

    Multumim!

Leave a Reply