Adio, 2019! Bun venit, 2020!

Adio, 2019!

Te-am asteptat cu emotie si am ciocnit un pahar in cinstea venirii tale! Mi-am pus chiar si o dorinta in clipa in care ai pasit in viata mea! M-am bucurat de venirea ta ca de orice nou inceput, sperand ca vei aduce cu tine o dasaga plina cu evenimente pozitive! Nu m-am inselat insa in totalitate. Dasaga ta era plina de emotii dar nu doar positive. Asa ca incet, incet ai inceput sa scoti din ea tristetea, suferinta, dezamagirea, disperarea(cunostinte mai vechi, ce-i drept) iar printre ele s-au strecurat timid uimirea, entuziasmul, curajul si bucuria.
   Acum cand te pregatesti sa ne parasesti, trebuie sa-ti spun ca ai fost un dascal putin cam sever, cel putin cu mine. Puteai si tu sa fii mai indulgent… Stiai doar ca sunt o eleva silitoare care se straduieste sa-si invete toate lectiile desi uneori nu prea le intelege. Si ca sa pleci cu inima impacata putem chiar sa facem si o recapitulare.
M-ai invatat ca:

  • Oamenii nu sunt doar buni sau rai ci fiecare om are parti bune si mai putin bune.
  • In momentele dificile iti cunosti prietenii… iar in ultimele luni mi-ai dat suficiente prilejuri sa mi-i cunosc.
  • Ranile provocate de oamenii la care tii sunt cele care se vindeca cel mai greu.
  • Niciodata nu e prea tarziu sa-ti implinesti visurile. Nu renunta la ele pentru ca vei fi nefericit! 
  • O clipa de neatentie iti poate da viata peste cap.
  • In viata ai tot timpul ceva de invatat de la oamenii cu care intri in contact. Nu rata sansa asta!
  • Refuzurile si pierderile fac si ele parte din viata. Dupa fiecare din ele trebuie sa mergi mai departe.
  • Nu crede niciodata ca iti cunosti limitele. Viata te poate in situatii in care esti fortat sa ti le depasesti.
  • Suferinta poate scoate ce-i mai frumos sau ce-i mai rau dintr-un om, depinde de om si de circumstante. Felicitari acelor oameni ce pot fi buni si frumosi chiar si in clipe dificile!

Ce zici am fost un elev bun?! Merit nota de trecere?
Acum sunt pregatita sa despart de tine! Iti multumesc pentru momentele frumoase si iti promit ca voi incerca sa duc cu mine mai departe pe drumul vietii, tot ce m-ai invatat, 2019! 

Bun venit, 2020!

Si pentru ca asa e croita viata, un an pleaca, altul vine… Bun venit, 2020!
Sper ca vei fi un dascal mai bland cu noi! Un dascal rabdator ce aduce Speranta, Entuziasm, Bucurie si Liniste in suflete si in casele noastre!
La multi ani, sanatate si zambete in fiecare zi va doresc, celor ce cititi aceste randuri! Si … nu uitati sa luptati pentru visurile voastre in 2020!

Be the first to comment

Leave a Reply