Sporturi extreme pentru persoanele cu dizabilități

Sporturi extreme pentru persoanele cu dizabilități

Despre sporturile extreme

Vedem adesea la tv sau chiar întâlnim oameni ce adoră sporturile extreme.
Astfel pentru un surplus de adrenalina călătoresc sute sau chiar mii de kilometri pentru a se cățăra pe vreun munte, pentru a se da cu tiroliana, cu parapanta sau pentru ski nautic.
Bineînțeles că numărul sporturilor extreme practicate în zilele noastre este foarte mare. La fel și complexitatea lor.
Toate însă au ceva in comun: cu cât acestea au un grad mai mare de dificultate și sunt mai riscante, cu atât senzațiile trăite de cei ce le practică sunt mai intense.

Sporturi extreme pentru persoanele cu dizabilități

Pentru un surplus de adrenalină și senzații puternice, persoanele cu dizabilități locomotorii grave nu trebuie să facă nici un efort.
Nu trebuie sa cheltuie bani sau să parcurgă distanțe prea mari.
E suficient să meargă până la colțul străzii pe care locuiesc și să dea peste o trecere de pietoni neaccesibilizată.
E de ajuns să iasă din casă pentru a-și face cumpărăturile sau pentru a merge în vreo instituție medicală, administrativă sau culturală.
Intrarea în clădiri fără rampe sau cu rampe impracticabile, traversarea unei străzi cu treceri de pietoni neaccesibilizate sau circularea pe trotuare în permanentă renovare, astea sunt sporturile extreme ce dau palpitații tuturor persoanelor cu deficit locomotor, fără ca măcar să fie iubitoare de sporturi extreme.
Dacă nu aveți o dizabilitate, iubiți senzațiile tari dar nu vă permiteți financiar să le practicați, vă recomand să mergeți la Sala Polivalentă din Focșani și încercați să urcați pe rampa acesteia!
Dacă vreți să creșteți gradul de dificultăte și excesul de adrenalină, împrumutați și un fotoliu rulant cu care să urcați pe această rampă!
Cu siguranță, nevoia de adrenalina vă va fi satisfăcută!

Recomandări

Mai multe informații despre accesibilizarea Salii Polivalente din Focșani puteți găsi dând click pe urmatorul link
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid029cHrsV2uhe24QyVfxMp4uGnenv47V1WkHwhRR1dPeBHo3H6N7feD1TWWooEzGv23l&id=100063850430805

Be the first to comment

Leave a Reply