Ocupatie de iarna…

Daca din cand in cand va mai rataciti pe blogul meu iar in ultimul timp ati descoperit ca nu prea mai sunt de gasit pe aici sa stiti ca sunt foarte ocupata in iarna asta… In sfarsit am si eu un job full-time! Jobul meu inca nu poate fi gasit in nomenclatorul de meserii, desi sunt sigura ca mai sunt si altii care il practica, asa ca poate il voi inscrie eu, astfel as putea fi si eu prima la ceva.

Am inceput lucru de vreo cateva saptamani si lucrez cam 12 ore zilnic, chiar si sambata si duminica. Oricat as fi de sarguincioasa, noaptea insa  fac si eu pauza. Imi place atat de mult jobul meu incat nu renunt la el nici cand ies in oras. Nu l-am abandonat nici macar cand am fost la Bucuresti.
Familia mea nu e de acord cu profesia aleasa asa ca tot timpul imi zic sa mai pun ceva pe mine insa in fiecare dimineata imi pun tot ce gasesc prin sifonier pe mine si ma apuc de lucru, bineinteles!
Nu ma intrebati ce salariu am pentru ca sunt fata buna si fac totul voluntar. Trag cat pot acum caci odata cu venirea verii intru in somaj. Si-apoi trebuie sa ma gandesc si la pensie…
Acum va rog sa ma scuzati dar trebuie sa ma intorc la lucru! Mai am inca de tremurat vreo doua ore! Bineinteles ca focul arde in soba dar constiincioasa cum sunt imi fac meseria adica tremur!

Be the first to comment

Leave a Reply