Locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati avem, respect n-avem

Cele mai multe locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati sunt ocupate de persoane valide

blocat parcare pentru persoanele cu dizabilitati

In urma cu cinci zile, am fost intr-un hipermaket din Focsani si pentru ca nu am gasit nici un alt loc de parcare situat in apropierea intrarii, am ocupat unul din locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilitati. In doar cateva secunde dupa ce am parcat un domn de la paza a venit sa verifice daca avem dreptul sa parcam acolo. Foarte frumos, ne-am zis, avand in vedere ca cele mai multe astfel de locuri sunt ocupate de persoane valide!

Un tanar a parcat perpendicular pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilitati chiar sub privirea agentilor de paza

La trei zile, am mers in acelasi loc si am parcat iarasi pe locurile speciale numai ca daca data precedenta locurile chiar erau ocupate de persoane cu handicap, acum doua locuri nu erau disponibile pentru ca un tanar isi parcase masina perpendicular pe ele in ciuda faptului ca doi domni de la paza se aflau la doar cativa metri de aceasta zona. M-am indreptat spre intrarea in mall si l-am intrebat pe domnul ce statea acolo daca a vazut acea masina iar dumnealui si-a strigat cu repeziciune colegul situat la cativa metri departare, spre parcare, iar acesta a mers sa vada ce e cu masina in cauza. Bineinteles ca in cateva minute a aparut si tanarul ce parcase acolo, justificandu-se ca nu a intarziat prea mult desi trecusera peste cinci minute de cand noi ajunsesem acolo. Daca era grabit de ce n-o fi lasat masina in parcarea taximetristilor ce se afla mai aproape de intrarea in mall? Poate pentru ca acestia sunt mai vocali decat persoanele cu dizabilitati?

blocat parcare pentru persoanele cu dizabilitati

Si uite asa locuri speciale de parcare avem, paza avem (spre deosebire de parcarile altor supermaketuri) dar respect pentru cei cu nevoi speciale inca nu avem.

Va recomand sa cititi pe aceeasi tema si :

Traim in Romania, ce asteptari sa mai avem?!

Cum imi fac eu ,,prieteni”…

Cine parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati?

2 Comments

Leave a Reply