Cum sa te imbraci la o nunta cand ai o dizabilitate?

dizabilitate imbracaminte persoane cu handicap nunta

Cand trebuie sa mergi la o nunta, multe complicatii par sa apara in viata ta

Sunt momente in viata cand cineva apropiat se casatoreste si vrei, nu vrei trebuie sa te pregatesti pentru nunta.

Prima mare problema care apare imediat in viata ta este cu ce sa te imbraci. Cand arati ca un fotomodel ce tocmai pare ca a coborat de pe coperta unei reviste asta nu e o problema prea mare dar cand articulatiile tale par a o lua la fuga care incotro, nu e deloc simplu.

Nu poti purta o rochie scurta dar nici prea lunga. Nici prea larga, nici prea stramta. Si intrebarile aparute in viata ta continua…

Oare cu ce sa te incalti cand tu poti merge doar cu ghete si tenisi? Ce sa faci?

Cu riscul ca te vei alege cu mari dureri de picioare pentru urmatoarele cateva zile, te pui pe colindat prin magazine. Iar dupa cateva saptamani parca si Celui de Sus i s-a facut mila de tine si gasesti si tu ceva, o rochie ce parca ar vrea sa stea pe tine.

Cat despre incaltaminte, nu mai ai energie pentru umblat, asa ca scoti tot ce ai prin casa, descoperi o sandala ratacita si chiar si un pantof ce iti fac cu ochiul dar glezna ta spune hotarata ca ea nu accepta decat tenisi daca nu cumva vrei sa te tina toata ziua respectiva in pat.

E important sa reusesti sa te bucuri de viata chiar si cand ai o dizabilitate

In cele din urma vine si ziua asteptata si cu inima stransa te echipezi si te prezinti la nunta.

Doamne mai tinere sau trecute de prima tinerete, elegante si pline de gratie defileaza sub privirele tale pline de admiratie dar ce sa faci, iti zici ,,asta e” si cauti cu incapatanare sa  descoperi si o partea buna a lucrurilor. Bine ca articulatiilor tale li s-a facut mila de tine si te-au lasat sa vii la nunta.

Si daca tot ai ajuns aici iti zici ca n-ar fi atat de rau sa-ti faci si tu aparitia pe ringul de dans ca doar kinetoterapeuta ti-a zis ca ai nevoie de miscare, apoi nu poti decat sa speri ca pasii tai de dans nu vor speria pe nimeni…

Ce daca gratia te-a parasit de mult, important e sa te bucuri de viata! Hai, ca ai scapat si de asta!!!

 

Va recomand sa cititi si Fericire cu… complicatii

Be the first to comment

Leave a Reply