Dezbatere pe teme europene cu Ovidiu Nahoi la Focsani

Ovidiu Nahoi dezbatere Focsani 2016

Ieri, sambata, 24 septembrie, invitata de jurnalista Silvia Vrinceanu am participat la o dezbatere inedita in peisajul vrancean ce l-a avut ca invitat pe jurnalistul Ovidiu Nahoi, s-a desfasurat la Ateneul Popular ,,Maior Gh. Pastia” si s-a intitulat ,,Impas european. Solutii europene?”.
Captivi grijilor cotidiene, dezamagiti de evolutia scenei politice interne cati dintre noi mai au timp sa analizeze ce se intampla in afara granitelor tarii, dincolo de stirile ,,senzationale” ce ne parvin pe canalele media, si cum ne afecteaza aceste evenimente?!
Migranti, Brexit, Rusia, piata muncii, euro, absorbtia fondurilor europene au fost cateva dintre temele abordate in cadrul acestei dezbateri pe teme europene, organizata de blogul de atitudine civica „VranceaAltfel.ro creat de avocatul Dan Nichita care a fost si moderatorul dezbaterii de altfel.

Ovidiu Nahoi  este unul dintre cei mai importanţi jurnalişti români. A creat primul radio independent român, Uniplus, în 1989, a lucrat ca reporter, realizator de documentare şi analist politic la agenţia de presă Mediafax, apoi la Evenimentul Zilei. A fost redactor şef adjunct al Adevărul, realizator tv la Money TV, editorialist la Dilema veche. În prezent este redactor şef la RFI Romania.

N-am iesit niciodata in dincolo de granitele Romaniei si nu sunt o buna cunoscatoare a politicilor si realitatilor europene dar mi-a placut sa cunosc, prin intermediul domnului Ovidiu Nahoi, Europa astfel, cu grijile, incertitudinile, temerile si succesele ei… Pana la urma… si EU SUNT EUROPA!
[divider]
Sursa Foto: Alexandra Tataru

 

Be the first to comment

Leave a Reply