Cine plateste produsele deteriorate in hipermaketul Carrefour Focsani?(continuare)

Episodul 2

Clarificarea incidentului din hipermaketul Carrefour Focsani

Ieri in articolul ,,Cine plateste produsele deteriorate in hipermaketul Carrefour Focsani?” va povesteam un incident petrecut in maketul amintit si intrebam retoric daca e normal ca noi, cumparatorii, sa platim produse pe care nu le-am desigilat/deteriorat.

Incercand sa aflu raspunsul la aceasta intrebare, m-am adresat chiar celor responsabili si in doar doua ore am fost contactata de cineva ce reprezentanta hipermarketul Carrefour Focsani care si-a cerut scuze pentru acest incident si a spus ca angajata lor trebuia fie sa ne scada de pe bon pretul detergentul cu pricina, fie sa ne ceara sa mergem la raft pentru a inlocui produsul deteriorat.

Si pentru ca astazi am avut iarasi program de ,,aprovizionare”, o tanara angajata a venit sa-si ceara scuze in numele Carrefour Focsani, sa-mi inapoieze contravaloarea detergentului buclucas si sa-mi faca cadou un cupon de cumparaturi, un fel de despagubire pentru neplacerile provocate.

Accesibilitate

Ieri am intrebat-o pe reprezentanta Carrefour care m-a contactat si care este procedura in cazul caselor destinate persoanelor cu dizabilitati.

In trecut intr-un alt market din Focsani mi s-a spus ca la acele case speciale, persoanele cu dizabilitati trebuie sa astepte dupa toti ceilalti cumparatori la acea casa, ea fiind diferita de celelalte doar prin faptul ca este mai lata si permite astfel accesul persoanelor in fotoliu rulant si al carucioarelor cu copii mici.

Doamna Corina Chelu mi-a spus ca in hipermaketul Carrefour Focsani persoanele cu dizabilitati, femeile insarcinate si parintii ce au copii in carucioare au intaietate la acele case speciale.

Concluzia

Dupa aceasta peripetie trebuia sa trag si o concluzie, care suna cam asa:

Daca simtiti ca sunteti prejudiciati in vreun fel de reprezentatii vreunui centru comercial, luati atitudine! Greselile ce nu sunt semnalate, nu vor avea nici o sansa sa fie indreptate. Si bineinteles, pentru a preintampina asa ceva, ar trebui sa verificam fiecare produs pe care il luam de pe raft si de asemenea, sa citim bonul imediat ce ne-a fost inmanat.

 

Recomandari:

Cum sunt tratate persoanele cu dizabilitati in Romania

Kaufland Romania:,,…ne pare rău pentru neplăcerile întâmpinate” dar…

 

Be the first to comment

Leave a Reply