A ,,innebunit” Andreea sau cum e sa fii client Vodafone in localitatea mea

telefon mobil

Cine e Andreea?

Probabil citind titlul postarii mele va veti intreba: Cine e Andreea? Pentru a afla, nimic mai simplu. Sunati la *222 si veti face cunostinta cu Andreea, ghidul Vodafone.

Cum am ajuns s-o cunosc pe Andreea?

Totul a inceput in urma cu 12 ani cand am primit cadou primul meu telefon mobil dotat cu o cartela Connex. Am fost atat de incantata de noua mea jucarie incat nici nu mi-a pasat ca nu prea il puteam folosi din cauza lipsei semnalului. Aveam mobil si era tot ce conta. In sfarsit, ajunsesem si eu in randul lumii.

In scurt timp Connexul a fost preluat de Vodafone, o alta Marie cu aceeasi palarie caci telefonul meu mobil a continuat sa-si pastreze rolul decorativ.

Dupa vreo doi ani, mi-am achizitionat un nou telefon, mult mai performant si odata cu el am devenit abonat al firmei sus mentionate desi il puteam folosi doar intr-un singur loc din casa dar ce conta, nici telefonul fix nu-l puteam folosi decat acolo unde era asezat?!

Anii au trecut, pana si firmele de telefonie fixa au inceput sa ofere telefoane cu o oarecare mobilitate, eu am incercat sa tin pasul cu vremurile si am ajuns la al patrulea telefon mobil, numai reteau Vodafonului a ramas la fel de indisponibila.

In urma cu vreo patru ani pe cand incercau sa ma convinga sa accept un abonament ce includea si trafic de date, le-am sesizat problema cu care ne confruntam iar dupa ce au facut verificari, mi-au spus ca am dreptate dar nu au bani pentru imbunatatirea retelei. Apoi a aparut Andreea …

Reteaua Vodafone a ramas neschimbata

Au trecut atatia ani si nimic nu s-a schimbat. Folosesc telefonul mobil doar atunci cand plec de acasa. In rest, ,,reteaua mobila nu este disponibila” sau ,,mesajul dumneavoastra nu poate fi trimis in prezent…”, ,,mesajul nu a fost trimis”. Deja rudele, prietenii, cunostintele stiu ca nu ne pot contacta pe mobil. Desi locuim la doar 10 km de Focsani, parca am fi pe vreun varf de munte (poate si acolo exista semnal mai bun) sau in secolul trecut.

Saptamana aceasta am fost sunata de un operator Vodafone si tot ce-am reusit sa inteleg a fost:,,Sunt …, v-am sunat…, ….”

Bineinteles ca i-am zis ca nu am semnal si prin urmare pot doar banui ce-mi spune si l-am intrebat daca nu au cumva o solutie si pentru problema asta. Tot ce-am reusit sa inteleg din raspunsul lui a fost cuvantul ,,mail”, asa ca m-am repezit sa-mi deschid mail-ul si am realizat ca nici el nu intelesese intru totul ce doream eu, afland insa ca pentru a trimite solicitarea mea serviciului tehnic are nevoie de urmatoarele precizari: ,,Data aproximativa de la care intampinati aceasta problema, Numarul cu probleme, Problema intampinata (aici va rugam sa detaliati cat mai mult posibil problema intampinata: apeluri intrerupte/calitate proasta a auditiei/etc), Exemplu concret de apel efectuat/primit (data, ora si numar), Locatie(jud., loc., str., nr.), Modelul de telefon utilizat, Numarul si numele persoanei de contact”. Au trecut trei zile de cand i-am trimis informatiile cerute.

Ieri am fost sunata de la Vodafone. Pana sa raspund s-a intrerupt, probabil tot din lipsa semnalulul. Apoi am primit un mesaj:,,Buna ziua! Ati fost contactat cu privire la solicitarea legata de problemele de semnal. Pentru mai multe detalii ne puteti suna la 0372022222. Multumim, Vodafone!” Bucuroasa ca e cineva interesat de lipsa mea de semnal, sun la numarul mentionat. O data, de doua ori… A treia oara a fost cu noroc. Am doua liniute si:,,Eu sunt Andreea, ghidul tau Vodafone. Spune-mi, te rog, cu ce informatii te pot ajuta! Te ascult!” M-am chinuit cu Adreea vreo 10 minute sa-mi faca legatura cu un operator dar Andreea n-a vrut sa ma asculte si pace! Parca ,,innebunise”. Imi oferea orice, mai putin ce aveam eu nevoie.

Azi, surpriza! Sunt apelata de acelasi numar. Era tot Andreea. ,,Pentru … apasa tasta … apasa steluta … ” Cam atat am reusit sa inteleg. Nu cred ca Andreea imi va rezolva problema prea curand. Cine stie poate peste alti 12 ani!

Si daca va intrebati de ce nu trec in alta retea, va voi spune ca aceleasi probleme le intampina si clientii Orange si Telekom din zona in care locuiesc… dar cui ii pasa?!

Va recomand sa cititi si: Cum isi ,,rasplateste” Vodafone abonatii…

3 Comments

  1. Eu sunt abonata la Vodafone de peste 20 de ani si sunt multumita de serviciile lor.Am semnal bun si multe reduceri la achizitionarea telefoanelor noi.Da, Andreea e un ghid setat pentru oferirea de informatii.Eu reusesc mereu sa vorbesc cu un operator prin aceasta Andreea.Spune i ca ai probleme legate de internet, iti va oferi o serie de sugestii si o sa incheie cu: alta problema .Daca ii spui ca ai alta problema in afara celor expuse de ea, iti face sigur legatura cu cineva(astepti putin).Si indiferent de problema pe care o am, eu sesizez o problema cu internetul, altfel nu pot vorbi cu ei.Incearca si asa,poate merge ,e aiurea sa ai telefon si sa nu l poti utiliza …

    • Andreea ar fi simpatica daca as avea semnal si as reusi reusi sa ,,comunic” cu ea. Din pacate, eu aud doar franturi din enumerarile ei si apoi convorbirea se intrerupe. Pentru noi orice convorbire in reteaua mobila e un chin.

Leave a Reply