Incercarile vietii

Pe fiecare dintre noi, din cand in cand, viata ne supune unor incercari, mai mici sau mai mari, din care putem invata ceva sau nu. Nu cred ca exista persoana care la un moment dat al vietii, cand are o problema mai grava, de sanatate sau de alta natura, careia nu ii intrevede rezolvare, sa nu se fi intrebat ,,de ce mi se intampla asta tocmai mie?”
Sfantul Ioan Gura De Aur afirma: Te ameninta Dumnezeu, inseamna ca voieste sa te izbaveasca! Tace, inseamna ca se gandeste sa te dea pierii!”
Atunci cand te simti coplesit de greutati e mai dificil sa crezi ca tot ce ti se intampla e in folosul tau, e mai dificil sa intelegi ca din ceva rau poate iesi ceva bun. Iti e greu sa accepti asa ceva si mai degraba ti-ai dori sa te revolti desi asta nu-ti foloseste la nimic.
O amica a mea trece printr-o incercare dificila, ii admir curajul si sper ca aceasta incercare sa se sfarseasca cat mai curand si cu rezultate favorabile.
In final, va doresc si voua curaj si intelepciune in fata incercarilor vietii!

1 Comment

  1. INTREBARE,DUMNEZEU DOAR RAU FACE OMENIRII?SAU OMENIREA INCA NU A AJUNS DESTUL DE EDUCATA SA INTELEAGA CA TOT CE ESTE IN PLANUL ACESTA EXSESTENTIAL SANT URMARILE A UNOR PROBLEME FIE DE ADN. FIE DOBANDITE IN URMA UNOR ACCIDENTE SAU A UNUI TRAI NECORESPUNZATOR!

Leave a Reply