Iarasi, Odobesti!

Daca in luna octombrie a anului trecut povesteam cum mi s-a parut Odobestiul, dupa 20 de ani, astazi cand am poposit iarasi in orasul dintre vii, impactul emotional trebuie sa recunosc, nu a mai fost atat de mare desi am descoperit zone pe care nu le vazusem in vizita mea precedenta.
Pot sa spun ca Parcul Civic inca a ramas locul meu preferat din Odobesti, cu toate ca astazi am vazut si celalalt parc, ceva mai mare, dotat cu aparate pentru gimnastica si cu un loc de joaca pentru copii dar nu la fel de frumos ornamentat ca si Parcul Civic.

 

Odata cu acest parc am descoperit si complexul turistic Green Garden, stategic plasat in parc, proprietate a familiei primarului orasului Odobesti, unde iti poti petrece clipe in care sa te simti ca in orice mare statiune.

La inceput am fost impresionati de privelistea ce se lasa descoperita de pe terasa, ce cuprindea piscina complexului dar si dealurile ce se aratau in departare dar mai apoi am fost dezamagiti de calitatea servirii pe aceasta terasa. Ospatarul ne-a adus servetelele dupa ce aproape terminasem de mancat iar la sfarsit pe nota de plata ne-au adaugat cafele pe care noi nici nu le comandasem dar nici nu le vazusem, asadar daca vizitati acest loc, verificati-va nota!
La plecare am descoperit biblioteca orasului care bineinteles nu avea rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. Ce-i drept cladirea fiind veche probabil adaugarea unei rampe i-ar fi afectat aspectul…

Dar …n-am reusit sa inteleg de ce cladirea unde odobestenii isi platesc taxele si impozitele era dotata cu o rampa la care puteai avea acces doar daca erai capabil sa te razboiesti cu buruienile.

 

Si iarasi am descoperit o casa cu un farmec aparte…

Se pare ca micutul oras inca mai are taine ce se asteapta descoperite…

Be the first to comment

Leave a Reply