Bun ramas, 2016! Bun venit, 2017!

HAPPY NEW YWAR dizabil.eu

Peste cateva ore ne vom lua ramas bun de la anul 2016. Un an cu zile senine si cu zile innorate… Un an trait foarte intens. Un an in care m-am bucurat, am plans si am invatat multe lectii de la viata.
In 2016 cred ca am scris si am citit mai putin dar am fost mai activa dincolo de mediu online.
Am pierdut o persoana draga, am cunoscut povesti de viata cutremuratoare, am invatat ca depinde si de noi ca lucrurile din jurul nostru sa se schimbe, am experimentat emotii unice, am cunoscut oameni frumosi, am vizitat locuri noi sau pe care le cunosteam deja si…bineinteles ca si in acest an am atras atentia asupra problemelor cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati  si pacientii din Romania.
Multumesc, celor ce si-am facut timp si in acest an sa citesca ceea ce eu scriu pe http://iuli-ana.blogspot.ro/, https://iuliananegoita.dizabil.eu/, http://www.dizabil.eu/ sau in Ziarul de Vrancea sau mi-au fost alaturi in cele doua grupuri pe care le administrez Grupul Pacientilor cu poliatrita reumatoida si Rastoaca ori pe paginile Vrem o viata fara bariere, Iuli-Ana, dizabil.eu. Multumesc, oamenilor dragi ce mi-au fost alaturi si m-au sustinut atunci cand am avut nevoie! Fara voi toti viata mea ar fi mai pustie!
Acum cand ne pregatim sa pasim intr-un Nou An, sa incepem o noua calatorie, va doresc ca anul 2017 sa va aduca sanatate, multe vise implinite si oameni frumosi in jurul vostru!
Bun ramas, 2016! Bun venit, 2017! La multi ani!

Be the first to comment

Leave a Reply