Accesorii utile persoanelor cu mobilitate redusa

Da o Sansa
Da o Sansa
Da o Sansa

Viata unei persoane care are probleme cu mobilitate nu este foarte simpla. Este foarte dificil atunci cand nu poti face cu usurinta activitati uzuale, cum ar fi: imbracatul, incaltatul, pieptanatul, desfacerea unei sticle, a unei conserve etc .Imposibilitatea sau executatea cu dificultate a unor astfel de miscari ne stirbesc autonomia si in acelasi timp ne micsoreaza autoaprecierea. Dar ceea ce nu stiu foarte multi dintre noi e ca exista instrumente care ne pot ajuta, suplinind astfel lipsa mobilitatii si redandu-ne astfel autonomia.In ultimul timp ,au aparut si la noi site-uri care comercializeaza astfel de produse:http://www.donis.ro,http://www.ortoprofil.ro/,http://www.centru-mobilitate.ro,http://www.dmail.ro.
Desi la noi ,oferta nu este la fel de bogata ca in afara tarii,pot fi gasite totusi produse care te pot ajuta sa te descurci in viata de zi cu zi.
E important sa ne folosim de tot ce se poate in lupta pentru autonomie. Trebuie sa ne dam o sansa noua insine in lupta pentru o viata normala.
http://www.dizabil.eu/info/content/accesorii-utile-persoanelor-cu-mobilitate-redusa

Be the first to comment

Leave a Reply